Verenigingen

Ook voor verenigingen bieden wij extra dienstverlening welke specifiek op de situatie van uw vereniging kan worden aangepast. Zo bestaat er bijvoorbeeld de mogelijkheid dat wij de kleding ophalen, wassen, strijken en waar nodigrepareren. Natuurlijk zorgen wij er voor dat alles altijd weer op tijd wordt teruggebracht.

7 Stappen systeem : Ophalen, Wassen, Strijken, Opvouwen, Inspecteren, Repareren, Retourneren

Hieronder een aantal voorbeelden:

Sportvereniging
Uw sportvereniging heeft natuurlijk te maken met wedstrijdkleding, vlaggen, opberghoezen en misschien wel een mascotte in de vorm van een groot knuffelbeest?

Dit alles wordt vies en er gaat ook wel eens iets stuk. Speciaal voor u als vereniging hebben wij een 7 stappenplan ontwikkeld waarmee we zorgen uit handen nemen. Het 7 stappenplan wordt in principe op maat voor uw vereniging samengesteld en omvat Ophalen, Wassen, Inspecteren, Repareren (indien nodig), Strijken, Opvouwen, Retourneren. Heeft u interesse neem dan contact met ons op, dan bespreken wij met u de mogelijkheden.

Dansgroep, Koor of  Muziekvereniging
Het is voor uw vereniging natuurlijk vooral belangrijk dat de kleding er tip top uit ziet, schoon, strak gevouwen, vlak gestreken en natuurlijk zonder gaten, scheuren of los zittende elementen. Het 7 Stappenplan kan er dan als volgt uitzien: Ophalen, Wassen/Stomen, Inspecteren, Repareren, Strijken, Vouwen, Retourneren. Natuurlijk hangt het af van de door u gebruikte kleding en zullen per kledingstuk bekijken of het gewassen of gestoomd moet worden.

Dienstverlenende verenigingen
Verzorgend personeel draagt meestal witte kleding of kleding die is voorgeschreven door de organisatie, deze kleding wordt natuurlijk vies en moet worden schoongemaakt. Ook gaat er wel eens iets stuk zoals knoopje er af, lintje gebroken, elastiek er uit, of gewoon een scheur of gat in de kleding. Wij nemen uw zorgen uit handen door middel van ons 7 stappenplan dat er uit kan zien als: Ophalen, Wassen, Inspecteren, Repareren (indien nodig), Strijken, Opvouwen, Retourneren.

Visclub
Een visclub heeft natuurlijk ook te maken met textiel, naast een tent, opberghoes en grondzeil dat allemaal gerepareerd kan worden, maar er zijn natuurlijk ook opberghoezen voor hengels en andere visgerei deze opberghoezen kunnen wij ook op maat voor u maken, diverse materialen zijn hiervoor mogelijk.
Kom gerust een langs om kennis te maken, dan zullen we zien of we iets voor uw visclub kunnen betekenen.

Overige
Bovenstaande geeft u een idee, u kunt waarschijnlijk zelf wel invullen wat wij voor u kunnen betekenen, kom gewoon eens langs om kennis te maken, neem een folder mee en bewaar deze zodat u ons weet te vinden. Of het nu gaat om grote of kleine opdrachten u bent altijd welkom!

Betaling:
De betaling verloopt simpel, u betaald contant bij retour ontvangst of wij zenden u een duidelijke factuur per e-mail waarvan u het bedrag binnen enkele dagen aan ons mag overmaken.