Particulieren

Voor particulieren repareren wij alle soorten kleding, of het nu gaat om een net overhemd, een broek of de sport kleding van uw kinderen, wij repareren het allemaal.

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt met eigen materiaal, u heeft bijvoorbeeld elders een mooie stof gekocht voor het maken gordijnen, dan  verwerken uw materiaal tot een uniek product op maat. Denk hierbij aan bijpassende kussens voor een bankstel, of een bed-sprei die goed bij de gordijnen past.

Hieronder een overzicht van de meest voorkomende diensten die wij u kunnen bieden.

Wassen
Wij doen voor u de was, of het nu gaat om feestkleding, uw zakelijke overhemden, colberts en pantalon of gewoon het beddengoed het is allemaal mogelijk.

Strijken
Er zijn maar weinig mensen die strijken echt leuk vinden, ook is het soms lastig om nette kleding precies zo gestreken te krijgen als het eigenlijk hoort. Typisch iets dat u aan ons kunt overlaten. Voor een redelijk prijs zorgen wij er voor dat de vouwen op de juiste plaats komen en alles er keurig uit komt te zien.

Ophalen / Bezorgen
Indien u niet over de mogelijkheid beschikt uw was of reparaties langs te brengen, bestaat de mogelijkheid dat wij deze bij u ophalen. Afhankelijk van de hoeveelheid aangeboden materiaal en de reisafstand staat hier een kleine vergoeding tegenover.

Repareren
Reparaties aan kleding zijn natuurlijk geen probleem, ook niet als het gaat om gaatjes in kleding die bijvoorbeeld zijn veroorzaakt door motten, een scherp object in de wasmachine of het per ongeluk doorprikken met de gesp van een riem. Ritssluitingen, Knopen, Knoopsgaten alles kan gerepareerd worden.

Aanpassen
Het aanpassen van kleding betekend vaak het langer of korten maken van mouwen, veranderen van een kraag, inbrengen van elastiek of iets creatievers zoals het van twee kledingstukken één maken. Creatieve ideeën zijn natuurlijk altijd welkom.

Kinderkleding
kinderen altijd aan het spelen en is een scheur in een jas of broek al snel gebeurt. Toch zonde en zeker niet altijd een reden om een nieuwe te kopen. In de meeste gevallen kunnen wij de schade zo goed als onzichtbaar repareren en bespaart u daarmee ook nog eens een hoop geld.

Kinderknuffel
Veel kinderen zijn gehecht aan een zo geheten knuffeldier, als zo’n knuffel de hele dag wordt meegesleept raakt deze uiteindelijk versleten en laat er nog wel eens een oortje of beentje los. Ook zijn er veel knuffels voorzien van een geluidsmodule echter moet de knuffel worden opengeknipt om de batterijen te vervangen. Wij kunnen dit in bijna alle gevallen geheel onzichtbaar voor u regelen. We zorgen er natuurlijk voor dat het bij het knuffeldier geen pijn zal doen….

Tentdoek, Windscherm of Grondzeil
Natuurlijk is een tentdoek, windscherm of grondzeil ook te repareren, zelfs het inzetten van ogen of een nieuwe ritssluiting behoort tot de mogelijkheden.

Bootkussen, Kussens voor een koets of rijtuig, stoelhoezen, reparatie autostoel, kinderstoel
Het maken van kussens is geen enkel probleem, gevuld met schuimrubber, eendenveren of ander materiaal het maakt allemaal niet uit. Natuurlijk kunt u zelf materiaal aanleveren of door ons de benodigde materialen laten regelen. Een prijsopgaaf vooraf is natuurlijk vanzelfsprekend.

Sportkleding
Sportkleding wordt natuurlijk vies en loopt tijdens het sporten ook wel eens schade op. Een losgelaten stiksel, een rugnummer dat niet goed meer vast zit of het elastiek dat is uit gelubberd kan allemaal door ons worden gewassen en gerepareerd. Ook het opzetten van naam, logo of nieuwe rugnummer is mogelijk.

Tassen, Jassen
Denk hierbij aan het vervangen van een ritssluiting, drukknopen, het herstellen van de handvatten of misschien het aanbrengen van een nieuwe voering.

Beddengoed,  Slaapzakken
Een nieuw bed gekocht en nu zijn de hoeslakens te groot, wij passen deze aan of vermaken deze tot bijvoorbeeld kussenslopen. Wellicht heeft u een mooie stof gevonden die goed bij de gordijnen of inrichting van de slaapkamer past en wilt u hiervan een sprei laten maken, eventueel gevoerd of aan één zijde bevestigd aan een wollen deken. Het als allemaal mogelijk. Ook het repareren van de vakantie-slaapzakken (scheuren/gaten) behoort tot de mogelijkheden.

Paardrijkleding
Natuurlijk is het geen probleem deze kleding te repareren, indien gewenst kunnen we bepaalde delen extra voeren of verstevigen, ook kan kleding op maat worden aangepast zodat deze optimaal bij u past.

Feestkleding
Het op maat maken van feestkleding, in elkaar zetten van speciale kledingstukken, of het repareren van bestaande feest kleding is altijd mogelijk, of het nu gaat om kleding voor een net feestje, een gemaskerd bal of iets voor Halloween. Kom gerust langs, vertel ons uw wensen en wij gaan aan de slag…

Overige
Bovenstaande geeft u een idee, u kunt waarschijnlijk zelf wel invullen wat wij voor u kunnen betekenen, kom gewoon eens langs om kennis te maken, neem een folder mee en bewaar deze zodat u ons weet te vinden. Of het nu gaat om grote of kleine opdrachten u bent altijd welkom!