Bedrijven

Voor bedrijven doen wij meer dan wassen, stomen en repareren, wij nemen namelijk uw zorgen uit handen, Zo bestaat er de haal en breng service en het ‘7 Stappen abonnement’ dat betekend dat wij de kleding bij u ophalen, wassen, controleren en waar nodig, repareren, strijken, opvouwen en retour bezorgen volgens een met u af te spreken patroon.

Hieronder een aantal voorbeelden.

Kledingwinkels:
Voor kledingwinkels doen wij de reparatie aan retour ontvangen kleding waarvan bijvoorbeeld een knoop mist of een zoom of naad los zit, maar ook het aanpassen van kleding zoals van lange mouwen, korte mouwen maken of juist een manchet aanzetten waardoor mouwen langer worden. Met wat creativiteit maken wij van zelfs een scheur of gat in de kleding een uniek exemplaar dat gewoon weer kan worden verkocht. De mogelijkheden zijn op dit gebied eindeloos dus gooi niets weg wij maken er voor weinig geld weer iets moois van!

Industrie:
Natuurlijk maakt de industrie ook gebruik van textiel, naast beschermende kleding wordt ook textiel gebruikt zoals bijvoorbeeld een hoes die het isolatiemateriaal van een buis of ketel afschermt, bijvoorbeeld om warmte verlies te voorkomen. Of een hoes die over apparatuur wordt gedaan indien deze tijdelijk niet wordt gebruikt.

Bouw:
Bouwvakkers weten als geen ander dat kleding slijt, deze mensen zijn continu in beweging en werken vaak met zwaar en groot gereedschap, het is dan ook niet te voorkomen dat werkkleding beschadigd raakt. Een scheur of losgelaten stiksel komt zelfs in de duurste werkkleding voor. Dit alles is prima en degelijk door ons te repareren.
Ook bestaat de mogelijkheid stof op gewenste plaatsen dubbel uit te voeren of te voorzien van bijvoorbeeld een laagje extra sterk materiaal zodat werkkleding langer mee gaat en extra bescherming biedt waar dat nodig is.

Bedrijfskleding:
In veel  bedrijven is bedrijfskleding verplicht, denk aan bijvoorbeeld de brandweer, ziekenwagen en politie, maar ook bijvoorbeeld een bedrijf dat reparateurs, chauffeurs of machinisten in dienst heeft.  Al deze kleding moet natuurlijk ook gewassen, gestreken en opgevouwen worden. Wij nemen die taak graag voor u uit handen een verzorgen het indien u dat wenst het gehele proces inclusief eventuele reparatie aan de kleding.

Bedrijfslogo:
Natuurlijk is het mogelijk door u aangeleverde applicaties met uw bedrijfslogo op kleding te laten bevestigen. Ook wordt wel eens gevraagd om applicaties van oude bedrijfskleding over te zetten op nieuwe of andere bedrijfskleding. Dit alles is natuurlijk geen enkel probleem.

Zakelijke kleding:
Of u nu verkoper, vertegenwoordiger of  directeur bent, voor sommige gelegenheden is een keurig gestreken pak een must. U kleding is bij ons in goede handen, jarenlange ervaring op dit gebied biedt de mogelijkheid uw kleding op maat de verstellen zodat u ook na de feestdagen nog steeds in uw nette pak past.

Personeelskleding:
Onder personeelskleding verstaan wij kleding die bijvoorbeeld wordt gedragen door mensen die een catering verzorgen maar ook kleding die wordt gedragen door bijvoorbeeld supermarkt personeel, verkopers in een winkel, medewerkers in een pretpark of bijvoorbeeld de mensen die gaan over het onderhoud of de schoonmaak. Personeelskleding komt in steeds meer organisaties voor en zorgt voor herkenning en eenheid.

Restaurant:
Ook voor restaurants doen aan ophalen en retouren van kleding. Zelfs vuil geworden kokskleding wordt weer hagelwit en ruikt schoon als het bij u wordt terugbezorgd. Wij inspecteren de kleding zodat uw mensen nooit met kapotte kleding lopen, losse knopen worden vastgezet, wijd geworden knoopsgaten hersteld, defect ritssluitingen vervangen maar ook bedrijfslogo/applicatie opnieuw vastgezet. De kleding van het bedienend personeel ziet er daardoor altijd stralend uit zodat uw restaurant een professioneel uiterlijk behoud. Ook kunnen wij uw bestaande bedrijfskleding op maat aanpassen zodat uw mensen altijd met perfect passende kleding kunnen werken.

Auto Garages:
De auto industrie gebruikt textiel voornamelijk voor autostoelen, hoezen, maar ook automatten die op maat worden gemaakt zodat deze precies op de gewenste plaats passen. Voor sommige auto’s is het lastig of kostbaar om de originele matten opnieuw te bestellen, een stuk op maat geknipte en mooi langs de randen afgewerkte vloerbedekking biedt hier mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld voor het herstellen van oldtimers…

Boerenbedrijf:
Ook in het boeren bedrijf is textiel behoorlijk van toepassing, naast de bekende rode zakdoek heeft een boer immers ook werkkleding en wordt ook vaak kleding gebruikt voor de dieren, bijvoorbeeld om een dier te beschermen tegen felle zon of juist tegen vocht of koude. Natuurlijk kunnen wij ook voor het boeren bedrijf de was en reparaties uitvoeren. Neem voor meer informatie eens vrijblijvend contact met ons op.

Overige:
Bovenstaande geeft u een idee, u kunt waarschijnlijk zelf wel invullen wat wij voor u kunnen betekenen, kom gewoon eens langs om kennis te maken, neem een folder mee en bewaar deze zodat u ons weet te vinden. Of het nu gaat om grote of kleine opdrachten u bent altijd welkom!

Betaling:
De betaling verloopt simpel, u betaald contant bij retour ontvangst of wij zenden u een duidelijke factuur per e-mail waarvan u het bedrag binnen enkele dagen aan ons mag overmaken.